Έπιπλο Καραουλάνης

Το 1945, ο Σωτήρης Καραουλάνης ξεκίνησε να δημιουργεί με ξεχωριστό μεράκι και κέφι, έπιπλα υψηλής ποιότητας και αισθητικής. Σήμερα, η ιδρυτική και η νεότερη γενιά της οικογένειας «Δημήτρη Καραουλάνη» είναι κοντά σας διαμορφώνοντας το σπίτι σας, με το κέφι και το μεράκι παραμένουν αναλλοίωτα.

Ο χώρος του σπιτιού μας αποπνέει στοιχεία της προσωπικότητας και του χαρακτήρα μας. Το έπιπλο ΚΑΡΑΟΥΛΑΝΗΣ προτείνει λύσεις και διαμορφώνει ολοκληρωμένες προτάσεις για κάθε σημείο του σπιτιού σας σύμφωνα με τις πλέον σύγχρονες απόψεις για την διακόσμηση και το design.

 

 

Έπιπλο ΚαραουλάνηςΣτο έπιπλο ΚΑΡΑΟΥΛΑΝΗΣ η ποιότητα έχει πάντα τον πρώτο λόγο. Σας προτείνουμε μια μεγάλη ποικιλία αντικειμένων που συνοδεύουν μια ποιοτική επίπλωση (χαλιά, διακοσμητικά, πίνακες κ.τ.λ.) και χαρίζουν στον χώρο σας ξεχωριστό στυλ και αξεπέραστη αισθητική.Όλα τα παραπάνω αποτελούν συγκριτικό πλεονέκτημα που μας καθιέρωσε στο μυαλό και την συνείδηση των χιλιάδων πελατών μας.

Σας περιμένουμε στον εντυπωσιακό εκθεσιακό μας χώρο και με την καθοδήγηση του Δημήτρη Καραουλάνη να βρούμε αυτό που σας ταιριάζει.