Έπιπλα Καραουλάνης

Ένα καλό στρώμα πρέπει να είναι άνετο και σωστά σχεδιασμένο για να παρέχει καλό ύπνο. Τα καλά στρώματα ανακουφίζουν από τους διάφορους σωματικούς πόνους, όπως είναι οι πόνοι στην πλάτη για παράδειγμα. Για την αγορά ενός στρώματος υπάρχουν κάποια πρωταρχικής σημασίας κριτήρια τα οποία εξετάζονται ως απαραίτητα σε ένα στρώμα.Η ανθεκτικότητα, η άνεση, η υφή, η τιμή και η εγγύηση που δίνει ο κατασκευαστής.

Κάποιοι προτιμούν τα μαλακά στρώματα ενώ κάποιοι άλλοι τα σκληρά. Και οι δυο τύποι στρωμάτων έχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά καθώς και συγκεκριμένη διάρκεια ζωής. Το μέγεθος ενός στρώματος είναι επίσης σημαντικό. Υπάρχουν μονά και διπλά στρώματα. Για κάποιον που ζει μόνος ένα διπλό στρώμα θα είναι κάτι παραπάνω από άνετο ενώ για τα ζευγάρια προτείνονται τα υπέρδιπλα στρώματα. Το σωστό στρώμα πρέπει να σας δίνει αρκετό χώρο για να κοιμάστε και να κινήστε άνετα στο κρεβάτι σας και παράλληλα να σας προσφέρει σωστή υποστήριξη σε όλα τα σημεία του σώματός σας.

Mediastrom

 

 Η MEDIA STROM ξεκίνησε την πορεία της το 1967, με σκοπό να προσφέρει στρώματα που θα βελτίωναν την ποιότητα του ύπνου, θέτοντας έτσι νέα δεδομένα στην αγορά. Σήμερα, πάνω από 2.500.000 άνθρωποι ξυπνάνε με χαμόγελο πάνω σε ένα στρώμα Media Strom.